Aanbod voor groepen, organisaties en bedrijven

1. Lezingen

In een lezing van 1,5 u maken de deelnemers kennis met hartcoherentie. We gaan in op wat stress is en hoe de stressmechanismen werken in ons lichaam. Er wordt uitgelegd wat de rol is van de ademhaling bij hartcoherentie. Tijdens de lezing wordt er ook een real-time meting uitgevoerd waarvan de beelden geprojecteerd worden op een groot scherm. Zo ontdekt men hoe krachtig hartcoherentie kan zijn in functie van stressreductie. Dit kan interessant zijn voor verschillende groepen, zoals verenigingen, organisaties en bedrijven. Een groepssessie moet minimum 6 deelnemers hebben om te kunnen doorgaan.

Tarief voor een lezing van 1,5u: 30 euro per deelnemer of prijs overeen te komen indien aanbod vanuit een organisatie.

2. Workshops

De workshops volgen het 4 stappenplan van een individuele hartcoherentietraining, maar dan in groep. Er wordt wel interactief gewerkt maar hierbij kan minder persoonlijk ingegaan worden op individuele ervaringen. We meten onze hartritmevariatie met biofeedbackapparatuur. Idealiter zijn er telkens 2 weken tussen de sessies om te oefenen.

Voor organisaties/bedrijven zijn er zijn twee mogelijkheden qua organisatie:

2 halve dagen van 4u (incl. pauze)

Tussen de twee workshops wordt er minimaal een periode van 14 dagen voorzien, om tussentijds te kunnen oefenen. Het maximum aantal deelnemers is 12 à 14 personen.

In voor- en namiddagen kunnen teams aan bod komen op één dag. Zo kan men tot 32 deelnemers trainen.

4 stappenplan voor een team (4 sessies van telkens 2u)

Tussen elke sessie is er een periode voorzien van 10 tot 14 dagen. Aantal deelnemers: 2 tot 12 à 14 personen.

In voor- en namiddagen kunnen teams aan bod komen op één dag. Graag groeperen van sessies in halve dagdelen.

3. Individueel consult

Indien de individuele nood er is kan er een consultmoment (terugkommoment) georganiseerd worden in de organisatie of het bedrijf vanaf 2u tot 6u (afhankelijk van het aantal werknemers dat wil deelnemen). Tijdens dit consult kan het individu z’n persoonlijke problematiek aankaarten en bespreken met de coach. Tijdens groepssessies kan de coach niet dieper ingaan op persoonlijke problematiek wegens het respect voor de privacy.

In afspraak met uw organisatie of bedrijf werk ik graag een aanbod op maat uit.

Interesse?  Vraag een lezing of groepssessie aan via de contactpagina. Zie ook de agenda voor het aanbod van open lezingen.