Aanbod stress en burn-out coaching

Elke coaching start met een intakegesprek van een 50-tal minuten. Dit is een kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen en om duidelijk te maken wat jouw concrete vraag of problematiek is en wat jouw verwachtingen zijn. Ik leg uit wat coaching inhoudt en wat je mag verwachten. Jij kan op dit moment ook ervaren of de coach en de manier van werken aansluiten bij jouw verwachtingen. Vertrouwen is een belangrijke voorwaarde om het coachtraject te doen slagen.

Als je na het intakegesprek beslist om verder te gaan met het coachtraject, volgen nog een aantal sessies. Problematieken in het kader van stress en burn-out geraken niet in één of twee sessies opgelost. Hoeveel coachgesprekken er nodig zijn verschilt van persoon tot persoon. De beslissing is aan jou.

Elke persoon en elke situatie is uniek en dus pas ik mijn aanpak aan op jouw maat en op wat jij aanbrengt of nodig hebt. In de coaching maak ik gebruik van verschillende modellen, tools en werkvormen, afhankelijk van het item dat aan bod komt.

In stress en burn-out coaching wordt vertrokken vanuit de staat waarin je bent. We besteden hierin eerst aandacht aan het verhogen van je energiepeil en het verlagen van je stressniveau. We volgen daarin jouw tempo. Verder zullen we bekijken wat jouw manier van zijn is en je manier van denken, welke rollen je vervult in je leven, hoe je kijkt naar de dingen en omgaat met gebeurtenissen.

De bedoeling is dat je terug veerkracht opbouwt, voor jezelf kan zorgen en je leven een andere/nieuwe wending geeft, met minder stress, zodat je weer verder kan.

Duur: één sessie duurt ongeveer 80 minuten
Tarief:  60 euro
Praktijkadres: Wielewaalstraat 70, 9000 Gent